Új Apple iPadek és emojik várhatók márciusban

A Bloomberg információ szerint már gyártásban az új iPad Pro és Air táblagépek, márciusban kerülhetnek piacra.

Általában megbízható információkkal szolgál a Bloomberg Power On hírlevele, mely szerint az Apple M3-as lapkáival felszerelt új iPad készülékei és új MacBook Air laptopjai is már gyártásban vannak, közös bemutatójuk dátuma pedig várhatóan 2024 márciusában lesz. Várhatóan az iPad Pro modellek OLED kijelzőt kapnak, az iPad Air pedig új méretben, 12,9 hüvelykes kijelzővel is elérhető lesz idén tavasztól. Utóbbiról láthattunk már renderképeket is nemrég.

A Bloomberg szerint 2024-ben a teljes iPad termékvonal frissül, erről árulkodott egyébként az iPadOS 17.4 béta is, mely szerint átveszik a friss modellek a tizedik generációs sima iPadben látott kamera elrendezést, vagyis a hosszanti oldalra kerül az előlapi szenzor és a Face ID rendszer a Pro modellekben. Várhatóan új kiegészítők is érkeznek a tabletekhez, a Bloomberg alumínium alapú Magic Keyboard billentyűzetről ír.

Két hónapon belül az iPad Airből is lehet nagy méret
Két hónapon belül az iPad Airből is lehet nagy méret

Valamikor március elején jelenik meg az iOS 17.4 is, mely hatalmas változásokat hoz az Európai Unióban, ugyanis lehetővé teszi majd külső alkalmazásboltok telepítését és az App Store-on kívülről történő applikáció letöltést. Erről már írtunk, viszont az akkori hírből kimaradt, hogy az iOS 17.4 új emojikat is hoz az Apple billentyűzetébe: fejér rázó és bólogató fejecskét, főnixmadarat, elpattanó láncszemet, gombát és lime-ot.

Ezek lesznek az új emotikonok az iOS 17.4-ben
Ezek lesznek az új emotikonok az iOS 17.4-ben (forrás: 9to5Mac) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés