Hirdetés

Új csúcsmodellt mutatott be a Philips a Sonicare szériában

A SenseIQ technológiával dolgozó intelligens fogkefékre elég egyetlen gomb.

Tavaly ősszel teszteltük a Philips szónikus fogkeféinek csúcsmodelljét, ami tökéletesen teljesítette az elvárásokat, viszont tény, hogy meglehetősen drága. A Sonicare DiamondClean 9000-re széria nem csak a kifogástalan teljesítménnyel, de a dizájnnal és a kiegészítőkkel is hangsúlyozza, hogy prémium termékkategória, a kissé kezdetleges alkalmazás pedig nem is feltétlenül szükséges a rendeltetésszerű üzemeltetéshez és használathoz.


[+]

Ezt a koncepciót fejlesztette tovább a gyártó a Sonicare 9900 Prestige fromájában, ami még könnyebb, még felhasználóbarátabb és professzionálisabb használatot és teljesítményt ígér a SenseIQ technológiának köszönhetően. A készüléken így már csak egyetlen gombot találunk, a fogkefe intéz mindent. A kefefejnek megfelelő program kiválasztását, az intenzitás valós idejű idomítását a felhasználó által kifejtett erő függvényében (a júzerek hajlamosak a jelzések ellenére is túl erősen és intenzíven sikálni, ami kontraproduktív), az alkalmazás pedig már érzékeli és jelzi a kihagyott területeket is. Folyamatos használattal végül, a felhasználói szokások alapján, teljesen egyénreszabott programot kapunk. A hazai elérhetőségről és árakról megkérdeztük a Philipset, amint érdemi információval tudnak szolgálni, frissítjük a cikket.

Azóta történt

  • Philips Lumea Prestige IPL 9000 - szőrmentén

    A szőrtelenítés alapvetően nem egy nagyon bonyolult vagy időigényes dolog, de rendszeresen ismétlődő feladat és a legtöbb, kicsit is tartós eredményt jelentő megoldás meglehetősen körülményes és/vagy kellemetlen. A Phillips Lumea utóbbi két jellemzőt kivonja az egyenletből.

  • Új csúcsmodellt mutatott be az Oral-B

    Az iO 10 követi az iO 9 koncepcióját, de csiszoltak kissé a felhasználói élményen.

Előzmények

  • Philips Sonicare DiamondClean 9000 - a fog és a garas

    A Philips márkanév a legtöbb részleg esetében már nem az 1891-ben, Hollandiában alapított anyacég tulajdona, kivéve a háztartási kisgépeket és a szépségápolást, ami továbbra is teljes mértékben eredeti tulajdonban lévő szekció.

  • Oclean X - a fog csillog, az app nem

    A Xiaomi új generációs fogkeféje papíron jobb, mint a korábbi modell, de a gyakorlatban ez nem annyira egyértelmű. Az viszont biztos, hogy hatékony.

  • Xiaomi Mijia fogkefe - igen, leteszteltük

    Nem gyakori, hogy egy okostelefongyártó fogkefét dob piacra, de a Xiaomi megtette, az eszköz pedig kommunikál is az okostelefonokkal. Megnéztük, hogy miért és hogyan.

  • Foreo ISSA Play - fogas kérdés

    A svédek ultrahang alapú fogkefét is gyártanak okos és kevésbé okos, eszközökkel nem társalkodó kivitelben.

Hirdetés