Hirdetés

Új csúcsmodellt mutatott be az Oral-B

Az iO 10 követi az iO 9 koncepcióját, de csiszoltak kissé a felhasználói élményen.

Az Oral-B bemutatta az iO csúcsszéria új generációját 10-es számozással. Az iO 9 és iO 10 között elsőre nem látunk óriási különbséget, a technológia maradt, a mágneses, vezeték nélküli töltőállvány is, viszont a  felhasználói élményt továbbfejlesztették az állványba épített megjelenítővel.

A megfelelő fogmosást segítő visszajelzést és a visszaszámlálót eddig maga a fogkefe jelenítette meg, a vizuális segédlethez pedig szükségünk volt a mobilunkra. Az Oral-B iO 10 a nyomáserősségre vonatkozó információkat, a hátra lévő időt és a sikálandó területet már a fogkefe töltőállványán lévő kijelzőn mutatja, így nem kell folyamatosan a tükörben bámulni magunkat (és a fogkefét), és nincs szükség a társalkalmazásra, hogy megtudjuk, megfelelően tisztítottuk-e meg mind a hat területet.

Az iO 10 árát még nem közölte a gyártó, az iO 9 alapján valamivel 100 ezer forint fölötti összegre számítunk, de ha ez kicsit sok lenne, választhatjuk a szintén most bemutatott iO 4 vagy iO 5-ös modellt is. Mindkét eszköz rendelkezik nyomásérzékelővel és ugyanazzal a professzionális kefefejjel, mint a csúcsmodellek, de az iO 4 esetében le kell mondani a digitális kijelzőről és csak négy üzemmód közül választhatunk, a mesterséges intelligenciával is felszerelt iO 5 viszont öt tisztítási módot kínál és az alkalmazással elérhető a fogmosási segédlet is. Az olcsóbb modellek 100 dollár alatti árcetlivel várhatók.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés