Új koncepciókészülékkel érkezhet a OnePlus az MWC-re

Február 7-re pedig belengették a 11R megjelenését, de azt csak Indiába szánják.

Kezdjük azzal, ami biztos: február 7-én, a OnePlus 11 és a Buds Pro 2 nemzetközi premierjén lesz egy harmadik eszköz, egy második mobil is, a OnePlus 11R. Az Amazon oldalán jelent meg előrendelési oldal hozzá, majd a márka megerősítette a MySmartPrice kérdésére, konkretizálva, a 11R Indiába szánt modell. Ez nem meglepő, az R-variánsok eddig is az indiai vásárlókat próbálták csábítani. Egyelőre hivatalos specifikációkat nem ismerni, de a pletykák alapján a 10T külsejét örökli majd a 11R, némi hardveres nitróval.

Értesítés az Amazontól arról, hogy érkezik a OnePlus 11R.
Értesítés az Amazontól arról, hogy érkezik a OnePlus 11R. (forrás: Twitter) [+]

Az SoC a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, mondhatni sztenderd. Mellé jár majd 8 vagy 16 GB RAM és 128 vagy 256 GB tárhely, egy 5000 mAh-s akkumulátor 100 wattos gyorstöltővel. 6,7 hüvelykes, sík AMOLED kijelző 120 Hz-es frissítéssel és Android 13-ra épülő OxygenOS 13 a megjelenéskor. A hátlapon három kamera várható, ezek közül a széles látószögű egy Sony IMX766-os vagy az IMX900-as szériából származó szenzort használhat. Mellé a 8 MP-es ultraszéles és a 2 MP-es makró kicsit szomorú a specifikációk között. A pletykák szerint 45 ezer rúpiában megáll majd a legerősebb változat ára, ez forintban 197 ezernek felel meg. Felénk viszont nem valószínű, hogy ez érkezik, a csúcsmodell pedig szinte borítékolható, hogy drágábban lesz elérhető.

Ezt látjuk elsötétítve
A OnePlus Concept One 2020-ból. [+]

Most pedig jöjjön a koncepciókészülék pletykája. A OnePlus 2020-ban a CES-en mutatta meg a Concept One-t, ennek folytatásáról ránthatják le a leplet a 2023-as MWC-n. A hardver kapcsán egyelőre biztos infó nincs, felmerültek hajlítható, kihúzható és keretmentes készülékek pletykái, de az is, hogy továbbfejlesztett elektrokromatikus okosüveget láthatunk majd a Concept Two-ban. Utóbbi a Hasselblad-együttműködéssel a OnePlus háta mögött jelenthet akár egy új generációs ND-szűrő, de az Oppo hajlítható fejlesztéseivel a OnePlus foldable sem tűnik már lehetetlen ötletnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés