Újabb fotón a Nexus 5

Az amerikai hírközlési felügyelet (FCC) malőrje miatt az LG G2 engedélyezési dokumentációjába véletlenül néhány Nexus 5 fotó is belekerült, így végül hivatalos forrásból is megerősítést nyert a régóta pletykált készülék létezése. A bejelentés közeledtével az újabb és újabb fotók érkezése már egyáltalán nem újdonság, ám a Myce.com és az AndroidWorld.it kezébe jutott teszt logok révén gyakorlatilag a teljes műszaki leírás is napvilágra került. Az Android 4.4 KitKat referenciamobil előlapját tehát egy 4,97 hüvelykes Full HD megjelenítő uralja majd, mely mellé LED villanóval ellátott 8 megapixeles fő és 1,2 megapixeles előlapi kamerát, kétnormás WLAN, GPS, Bluetooth 4.0 és NFC modult, négymagos Snapdragon 800 processzort, 2 GB RAM-ot, 16 GB tovább nem bővíthető memóriát és 2300 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A 131,9 x 68,2 milliméteres Nexus 5 premierje a SPIGEN tartozékgyártó állítása szerint október 31-én várható.

Azóta történt

  • Nexus 5 – további részletek

    A kiszivárgott szerviz kézikönyv vázlatának köszönhetően az Android 4.4 KitKat referenciamodell minden titka leleplezésre került.

  • Nexus 5 – további részletek

    A kanadai WIND Mobile túlságosan korán elindított előrendelési oldala leplezte le a Google következő referenciamobilját.

  • Megérkezett a Nexus 5

    A várakozásoknak megfelelően alakult az új Nexus készülék specifikációja: az LG gyártmányú telefon 5 hüvelykes Full HD kijelzővel érkezik, Snapdragon 800 hajtja.

Előzmények

  • Nexus 5 – Snapdaragon 800 processzorral?

    A GFXBench teszteredményei között felbukkant Google referenciamodell minden valószínűség szerint Adreno 330 grafikus gyorsítót tartalmaz.

  • LG G2 - tapogatnivaló hátsó

    Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.

  • Sajtóképen a Nexus 5

    Újabb forrásból is megerősítést nyert a Google következő referenciamobiljának műszaki specifikációja.

  • Nexus 5 az FCC oldalán

    Az LG G2 CDMA kiadásának fotói között bukkantak fel a Google következő referenciamobiljának első hivatalos fotói.

Hirdetés