Újabb (fura) előzetes a HTC U-hoz

Azt biztosan tudjuk Mr. Changtól, hogy a HTC 2017-es csúcsmodellje semmiképpen nem HTC 11 néven várható, azt pedig sejtjük, hogy az új U szériával egybecsengő megnevezést fog kapni. Az eddig HTC Ocean néven mutatkozó eszközről az Evleaks úgy tudja, hivatalosan HTC U 11 néven fog bemutatkozni május 16-án, amire emlékeztetőül egy újabb előzetes is felkerült a gyártó YouTube oldalára.

Az érintésérzékeny oldalélek a készülék keretén elég valószínűnek tűnnek, mondjuk, pontosan nem értjük, hogy ennek mi köze van a szorongatáshoz, amit a videó bemutat. Előfordulhat, hogy nyomás- és érintésérzékeny felületek kerülnek a keretre. Ezen kívül elvileg 5,5 hüvelykes képátlóra számíthatunk, Snapdragon 835-ös lapkakészletre, valamint 64 vagy 128 GB-on tárolhatjuk a 12 megapixeles főkamerával, vagy a 16 megapixeles szelfikamerával készített képeket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC U 11 néven érkezhet a gyártó új csúcskészüléke

    A HTC állítólag összeköti a U szériát az eddigi terminológiával, így a következő zászlóshajó egységesíti a a régi és az új gyakorlatot.

  • HTC U Ultra - nekifutnak újra

    Gyönyörű és elegáns lett a tajvani gyártó legújabb csúcskategóriás phabletje, azt viszont továbbra is elég nehéz megfogalmazni, hogy ilyen árképzés mellett miért érdemes megvásárolni.

  • A HTC U lehet a tajvaniak 2017-es zászlóshajója

    Friss sajtóértesülések szerint nem véletlenül rántotta le a leplet a HTC egy új szériáról, a U Play és a U Ultra után jöhet a középső, legerősebb testvér.

  • HTC U Play - U, de drága

    Nincs a piacon helye egy középkategóriás hardverű mobilnak 160 ezerért, 3,5 milliméteres port és előlapi BoomSound hangszórópár nélkül. A kutya ugat, a HTC pedig halad – a lejtőn lefelé.

Hirdetés