Újabb Huawei/Honor készülék bukkant fel a GFXBenchnél

Nagyon sokan várják a Huawei holnapi bejelentését, amikor is a Mate 8 mutatkozik be hivatalosan. Úgy tűnik azonban, hogy vagy ezen, vagy egy későbbi eseményen további újdonsággal készül a kínai cég, vagy éppen annak brandje, a Honor. A GFXBench adatbázisába ugyanis felkerült egy eddig ismeretlen, Huawei ABC-UL00 modellszámú készülék, ami nem kizárt, hogy a Honor 5X Plus lesz majd, amikor hivatalosan megjelenik.


[+]

A leírás szerint a mobil egy 5,2 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású kijelzővel rendelkezik, amit egy Kirin 935 chipset hajt meg, vagyis nem kapja meg a bivalyerős 950-es lapkát (ez a Mate 8 kiváltsága lesz egyelőre). A rendszerchip már bizonyított a Honor 7-ben és a Mate S-ben, bár a HiSilicon SoC grafikus gyorsítója annyira nem mondható erősnek. A 3 GB RAM-mal szerelt változatban várhatóan 64 GB-os adattároló kap helyet, bár minden bizonnyal lesz más verzió is belőle, méghozzá kevesebb memóriával és kisebb tárolóegységgel. A hátlapon egy 13 megapixeles kamera tündököl, szelfi képeket maximum 8 megapixel felbontásban készíthetünk. Az adatbázis szerint nem marad el a WiFi, a Bluetooth, a GPS és az NFC sem.

Előzmények

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

  • Huawei Mate S - az Erő nincs vele

    Nem minden Mate S született egyenlőnek: a nálunk járt, 32 gigabájtos változat Force Touch technológiával nem, villámgyors ujjlenyomat-olvasóval és optikai képstabilizátorral viszont fel lett vértezve.

  • Honor 3C - időutazás

    HD kijelző és 2 gigabájt RAM az egyik oldalon, öregedő rendszerchip és régi Android főverzió a másikon – íme a Honor megfizethető középkategóriása.

Hirdetés