Újabb képek a Xiaomi Mi-4-ről

Az már köztudott, hogy a Xiaomi egy sajtótájékoztató keretében hamarosan leleplezi legújabb készülékét, a Mi-4-et. A masináról eddig már több, kevésbé jó minőségű fotó szivárgott ki az internetre, most viszont szinte teljes egészében megcsodálható a kínaiak újdonsága, mindemellett pedig néhány specifikáció is napvilágot látott.

A Mi-4-be egy 5 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású kijelző került, a hardveres erőforrást a Qualcomm Snapdragon 801 lapkakészlet adja, amiben egy 2,5 GHz-re skálázott négymagos processzor dolgozik. A belső tárhely mérete 16 GB, RAM-ból pedig 3 GB-ot kapott a Xiaomi Mi-3 örököse. A hátlapi, ledes villanóval megtámogatott fényképezőgép 13, az előlapi kamera pedig 5 megapixeles felbontásban képes fotózni. A Mi 4 ezen kívül 3000 mAh kapacitású akkumulátorral, Android 4.4 Kitkatre épülő MIUI v6 felülettel büszkélkedhet, ráadásul a 4G/LTE támogatás sem maradt ki. A hivatalos bemutatóra akár már a héten sor kerülhet.

Azóta történt

Előzmények

  • Rekordot döntött a Xiaomi

    Az első féléves eredményeivel messze túlszárnyalta a teljes tavalyi éves eladásait a Xiaomi.

  • Xiaomi Redmi 1s - pirospacsi

    Azt mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple. Azért ez persze nincs így, de a MIUI rendszer valóban igen kezes, miközben a Redmi 1s ára még kötelező terhek megfizetése után is versenyképes.

  • Xiaomi Hongmi - vörös rizs

    A Xiaomi csúcsmodellje után a középkategóriába szánt Hongmi is látogatást tett nálunk. Vajon az olcsóbbik modell is olyan vonzó, mint a MI-3?

  • Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak

    Igazi csemege került a szerkesztőségbe. A kínai Xiaomi csúcstelefonja, a MI-3 nem mindennapi teljesítményt nyújt és persze mi leginkább csak álmodozhatunk róla.

Hirdetés