Készül a Xiaomi Mi4 Youth Edition

Lei Jun, a Xiaomi vezérigazgatója a vállalat hivatalos Shina Weibo közösségi oldalán is megerősítette az Mi4 mérsékeltebb árfekvésű kiadását, mely a korábbi nomenklatúrának megfelelően „Youth Edition” néven kerül forgalomba. Az 1799 jüanos, vagyis napi árfolyamon 73 000 forintos áron debütáló variáns műszaki fronton valamivel gyengébb lesz az alant is látható csúcsmodellnél, ugyanakkor a GizChina beszámolója szerint még így is bőségesen erős kihívót jelenthet a Kínában rendkívül népszerű Meizu MX 4 számára.

A Xiaomi Mi4 Youth Edition felszereltségéről egyelőre annyit tudni, hogy 3 helyett 2 GB operatív memóriával érkezik, ám a kijelző felbontásáról és a processzor típusáról egyelőre nincs információ. A csúcsmodell fiatalok pénztárcájához igazított változata Kínában rövidesen hivatalosan is bejelentésre kerül, ám más régiókban történő megjelenéséről egyelőre nem árult el részleteket a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

  • Kontrollert dobott piacra a Xiaomi

    Mobiltelefon, tablet, médialejátszó és aktivitásmérő eszközök után a Xiaomi újabb termékkategóriában próbálja ki magát: érkezik Bluetooth kontrollerük!

  • Xiaomi Mi 4 - MInőségi irány

    Szinte még forró, olyan friss újdonság futott be hozzánk. A Xiaomi új csúcsmodellje egyértelműen jelzi, hogy komolyan kell venni a kínai gyártókat.

  • Újabb rekordot döntött a Xiaomi

    A kínai gyártó legújabb készüléke, a Mi-4, hazai pályán, a tavalyi csúcskészülék, a Mi-3 pedig Indiában rendkívül kelendő, fél perc alatt elfogyott az első készlet.

  • Mától vásárolható meg a Xiaomi Mi-4

    Megindult Kínában a Xiaomi új csúcsmodelljének értékesítése, a fémházas Mi-4 nemzetközi premierjére azonban még várni kell.

Hirdetés