Újabb Motorola mobil Európának

A Google tulajdonában lévő Motorola január 14-én, Londonban tart nagyszabású sajtótájékoztatót, mely során egy újabb készülék bejelentésére is számítani lehet. Egyes források szerint az egyelőre csupán az Egyesült Államokban és Brazíliában elérhető Moto X más régiókban való megjelenése lesz a központi téma, ám arról nincs információ, hogy a külső és belső jegyek egyedi testreszabást biztosító Moto Maker szolgáltatás is elérhető lesz-e. A Motorola a Mobile World Congress során is előrukkol majd néhány újdonsággal, így a január közepére időzített sajtótájékoztató nagy valószínűség szerint egy már létező készülékének más kontinenseken való bevezetését jelentheti. A Moto X az amerikai szolgáltatók kínálatában 100 dollár alatti előfizetéses áron kapható, míg a kártyafüggetlen változat nettó 400 dollárba kerül.

Azóta történt

Előzmények

  • Moto X bambusz hátlappal is

    Száz dolláros felárral rendelhető a bambusz borítású Motorola csúcsmodell az Egyesült Államokban.

  • Motorola Moto G - nekünk is kéne

    Egy hibája van: nem lehet itthon kapni. Pedig slágertermék lehetne belőle azon az áron, amennyiért boldogabb helyeken kínálgatják, mert nagyon rendben van.

  • Jól halad az Ara projekt

    A Motorola első embere szerint hamarosan elkészül az egyedileg testreszabható komponensekből építkező moduláris telefon.

  • Félmillió Moto X talált gazdára

    A komoly árvágásnak köszönhetően egyre népszerűbbnek tűnik a Motorola remekül testreszabható készüléke.

Hirdetés