Újít a színekkel a Samsung

Nem csak a Galaxy S sorozatban újul meg a színválaszték, de ahogy sok más funkció és kiváltság, úgy tűnik, a változatos és manapság még rendhagyónak számító színek is megjelenhetnek a középkategóriában. Vagyis annak a felső szegmensében. A korall kék roppant népszerűnek mutatkozott a Note7 esetében, aminek sajnálatos bukása után a gyártó igyekezett legalább az egyedi színt visszamenteni a jelenlegi kínálatba. Ronald Quandt Twitter bejegyzésében fecsegte el, hogy az Galaxy A5 (2017) is elérhető lesz valamilyen kékben, gyanítjuk, hogy a sokakat megragadó, korall árnyalatról lehet szó.

A renderképek kimagasló formatervet és anyaghasználatot sejtetnek
A renderképek kimagasló formatervet és anyaghasználatot sejtetnek

A Galaxy A sorozat középméretű tagjáról kiszivárgott renderképek igen mutatós eszközt vetítenek előre, ami leginkább az S7 formavilágát idézi. A specifikáció valószínűleg a következőképpen alakul: az 5,2 hüvelykes Full HD kijelzőt ívelt kialakítású, üveg hátlappal zárt házba szerelhetik, amibe egy Exynos 7880-as lapka és 3 GB RAM kerülhet. Az eddigi gyakorlat alapján még idén számíthatunk az A széria hivatalos bemutatására.

Azóta történt

  • Karácsonyi köntösben az Oppo R9s

    A gyártó különleges kiadással készült a karácsonyi szezonra; noha maga az eszköz változatlan, a színe illik az ünnepek hangulatához.

  • Android Nougatot kap a Galaxy A5

    A második legnagyobb ausztrál szolgáltató megerősítette, hogy a Galaxy A5 7.0-s szoftvere már tesztfázisban van, a frissítés pedig januárban várható.

  • Frissítve! A küszöbön áll a Galaxy A5 (2017)

    Árak, renderképek és specifikáció is akad a hamarosan megjelenő Galaxy A5 (2017) kapcsán, ami az elérhető színvariációkban is hoz újdonságot.

Előzmények

  • Gyönyörű lesz a 2017-es Galaxy A5

    Legalábbis a kiszivárgott renderképek és videó szerint. A Galaxy S7 formavilága a középkategória árszabásába vándorolhat.

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

Hirdetés