Újra felbukkant a P9 Lite

Ugyan a Huawei már leleplezte a P9-et és a P9 Plust, és elvileg valamikor a nem túl távoli jövőben a P9 Max is bemutatkozhat, a P-sorozat hamarosan még egy taggal bővülhet, ami P9 Lite néven kerülhet forgalomba. A készülékről egy orosz weboldal már egy gyors hands-ont is készített, most pedig az egyik online bolt kínálatában bukkant fel, és többféle színben (fehér, arany, fekete) vásárolható meg, méghozzá 1209 lejért cserébe, ami járulékos költségeket nem számolva 84 ezer forintot jelent.


[+]

A P9 Lite ezért cserébe 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású IPS kijelzővel szolgálja ki a felhasználót, a hardveres erőforrást pedig a HiSilicon Kirin 650 chipset garantálja, amiben egy nyolcmagos processzor munkálkodik, rendszermemóriából 2 gigabájt jutott. A 16 gigabájtos adattároló microSD kártyával bővíthető, fényképezni a 13 megapixeles elsődleges kamerával lehet, a szelfizők maximum 5 megapixelben készíthetnek önképet. A leírás említést tesz még az Android 6.0 operációs rendszerről, a dual SIM képességről, a 4G/LTE támogatásról, valamint az ujjlenyomat-olvasóról. A megjelenés pontos időpontja még mindig nem ismert.

Azóta történt

  • Már megint listázták a P9 Lite-ot

    Ugyan még mindig nincs hivatalosan bejelentve a Huawei készüléke, Németországban már az egyik online bolt kínálja, részletes leírást közölve róla.

Előzmények

Hirdetés