Váratlan fordulat

Az LG legújabb koncepciója első ránézésre közel feldolgozhatatlan, de alapvetően nem teljesen értelmetlen.

Az LG szeret bűvészkedni a kijelzőkkel, noha a V60 ThinQ önmagában is megállja a helyét mint készülék, másodlagos kijelző nélkül is. Viszont, ha az ETNews nem téved, a következő dupla kijelzős modell lényegesen extrémebb lesz, mint egy plusz megjelenítővel szerelt kvázi tok. A pletykák egy Wing kódnevű modellt említenek, ami az LG új irányvonala alapján akár a termék hivatalos megnevezése is lehet.

Az LG Wing elvileg síkban elforgatható másodlagos kijelzővel rendelkezik. Mármint inkább fő kijelzővel, ugyanis normál nézetben az elforgatható kijelzőt használjuk. Úgy néz ki, mint egy hagyományos telefon, csak valószínűleg jóval vastagabb, elforgatva viszont előkerül mögüle egy másik panel, ami lehet beviteli vagy extra megjelenítő felület. Az elforgatható főképernyő elvileg 6,8 hüvelykes, a kiegészítő panel pedig egy 1:1 arányú érintőkijelző. Az ETNews tudomása szerint az 5G képes, Snapdragon 700-as SoC-vel szerelt LG Wing jelenleg fejlesztés alatt áll és valamikor a második félévben jelenhet meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv

    Elsősorban zeneileg kiemelkedő az LG csúcsmodellje, de a többi összetevő kapcsán sincs panasz, ráadásul ehhez is jár(hat) másodlagos kijelző.

  • Indul az LG Velvet, megvan az ára is

    Holnap indul az előrendelés Dél-Koreában, ehhez kapcsolódóan pedig természetesen a nyitóárat és a színválasztékot is megtudtuk.

  • Új korszakot nyit az LG

    A vasárnapi bejelentés új készüléket is említ, a hangsúly viszont az új termékvonalon és megközelítésen van.

  • LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára

    Az LG első Dual Screen képes készüléke nem sokat ad hozzá a G8X felhasználói élményéhez, viszont van benne 5G.

Hirdetés