Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Duck663

    őstag

    válasz eldiablo #29 üzenetére

    "Ferrari, Lamborghini, Porsche, Bugatti frankó verda? Mekkora a piaci részesedése bármelyiknek is? Ez is ugyan olyan pongyola érvelés. Szart sem mutat meg." Réteg termékekről írsz, az AMD olyan árazást használna, 0 db-ot adna el. Abban a pillanatban, hogy nem tud alámenni a konkurenciának vége. Az AMD nem egy Apple!

    Érdekes, hogy a több monitort, a videólejátszást sikerült is azonnal figyelmen kívül hagynod, ahogy azt is amit az AMD a saját oldalán ír! A túlfogyasztást!

    Egyébként az előző generációhoz képest is érdemes lenne megnézni, ahonnan ezen teszt alapján visszalépés történt. De mutatok rosszabbat!

    Semmi nem megy, se videó, se 3D, csak annyi, hogy nem 60Hz-es a monitor.

    Nem az nv a nyertes, hanem az AMD a vesztes és velük együtt a felhasználók, mert gyakorlatilag nincs verseny! Az AMD képtelen folyamatosan versenyképes termékeket felmutatni, reméltem, hogy az RDNA2 után és hogy Koduritól megszabadultak elindult valami, az RDNA3 pedig bebizonyította, hogy nem.

    Youtube videók. Én pl gépen nézem.

    Ami a részesedést illeti:

    De persze baromság az egész!

    #30 PuMbA: Érthetetlen pl, hogy ha már szétbontották a I$ és a memóriavezérlőt, miért nem csinálták meg azt részlegesen lekapcsolhatóra. Ha nincs valamilyen 3D-s gyorsítás, akkor 6 modulból 5-öt lekapcsolnak, 5 memórialapkával együtt, az asztalhoz, a videólejátszáshoz nem kell se 24GB VRAM, se közel 1TB sávszélesség. Apróság, de mégis hatékonyságban elképesztően sokat jelentene.

    Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.

Új hozzászólás Aktív témák