Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drzozo

    senior tag

    Na végül úgy döntöttem, hogy a T&V Hoch-ot veszem meg.

    A Kürbis, a Ratsel 2.1, illetve e három között vacilláltam. Mivel egyiket sem tudtam meghallgatni, ezért kénytelen voltam legalább 1 évet visszaolvasni itt... ( :P )

    Nagyon sokan ajánlották/ajánlottátok a Kürbis-t, viszont számtalanszor volt olyan visszajelzés róla, hogy zúg, búg, recseg, kevés benne a mély.

    A Ratsel 2.1-től a ládája miatt féltem, hogy cserébe a szép, tiszta hangzás odalesz.

    Így hát a kettő kvázi "ötvözetéből" következtettem arra, hogy megkockáztatom a Hoch-ot. Azt azért tudni kell, hogy egy Genius SW-HF2.1 1700-et cseréltem le rá.

    Első benyomás: számomra döbbenet. Minden hang tisztán szól, és megdöbbentő, hogy lossless zenéből mennyi új hangot ki lehet hallani, amit eddig nem hallottam (ed sheeran - i see fire... totál ellazította a fejem). Teljesen máshogy szólnak a zenéim. Egyszerűen kellemes a fülemnek, se nem sok, se nem kevés. És hát a mély. Na ez is döbbenet. Attól féltem, hogy nem lesz elég, és meg fogom bánni, hogy miért nem a Ratsel-t választottam. De nem. Jelenleg kb. a fele alatt áll a tekerő, de már néha ez is sok. Nem kell ide mélyláda, és nem is kell többet 2.1. Tényleg felesleges emellé. Járatom még egy pár napot, nem akarom maxra nyomni, de így a hangerő fele alatt is nagyon hangosan szól.

    Egyelőre úgy érzem, hogy jól választottam, és bár félve mentem neki a vásárlásnak, de nem csalódás, és nem bánom, hogy végül ez lett. Egy kicsit azért sajnáltam ezt a 35 ezret otthagyni. :) Ha egyszer lesz felesleges pénzem, biztosan kategóriát lépek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák