Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • noolie

    újonc

    Sziasztok!
    Tv vásárlás előtt állok, de nem vagyok egy nagy tv szakértő. A plafon 160000-huf kb. Első körben kinéztem magamnak a Sony kdl32w650-et. De láttam élőben (neten keresgélek) és kicsi. A nagytesó is ott volt (42w650). Ennek a méretével már meg voltam elégedve, viszont ott volt mellette egy samsung (sajnos nem emlékszem, hogy melyik tipus, 190000huf volt) és elszomorodtam, mert durván szemmel látható volt a különbség a képfrissítésben (Samsung javára elég csúnyán). Persze itthon lehet hogy tátva maradna a szám sonytól is, de ott szembetűnő volt a különbség.
    Szeretnék egy hozzáértő és objektív véleményt kérni a két típusról; melyikkel járnék jobban SAMSUNG UE40F6400 (nem biztos h ez volt az) és Sony KDL42w650.
    Illetve, ha ebben az árkategóriában valaki tudna jobbat ajánlani, annak örülnék.
    LED, Fullhd, smart, nagyon szép kép, 100 egynéhány centi. Ennyi lenne a lényeg. 3D nem érdekel.
    A magasabb képfrissítés, ezáltal szebb folyamatosabb kép, az élénkebb színek a 3D technológia "hátterei", a 3D hordozza magával vagy találok "úszó" képű és fent sorolt tulajdonságoknak megfelelő tv-t 3D nélkül is?
    ahh most jut eszembe, hogy 400hz cmr volt a látott samsungnál, f6400nál pedig 200hz van írva. Valószínűleg nem ezt láttam. Nem tudom.
    Nem tudok dönteni, ezért kérném a segítséget. Hosszabb távra venném a tv-t és nem akarok melléfogni.
    Előre is köszönöm a választ.

Új hozzászólás Aktív témák