Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sza_Sa

    senior tag

    válasz Csocsy #12528 üzenetére

    dehogy kapsz te 200e-ért 10/10-es hangzást... saccra ötször többe került hangcuccom a fasorban sincs a minőségi hifikhez képest, hogy a hájendet meg ne is említsük. (egy átlagosan jó 2 méter front kábelt nem veszel meg 50.000-ből)
    De a projektor téma nem elvetendő, minőségi előrelépés a tv hangszórója után. Ha meg egyszer kevésnek fogja érezni, akkor költ többet, mondjuk annyit amennyit nem szégyell és/vagy bír a pénztárcája. De lehet, hogy elég lesz neki élete végéig.

    Nem neked, általánosságban:
    Egyébként tényleg fárasztó amit itt a ph-n megy, ezért nem is írok már,olvasni is elég. Fene mód megszaporodtak itt meg egy-két topikban a kifinomult látású és hallású (audio és videofilnek hívják magukat) emberkék, ráadásul egyik-másik szerintem elvégzett egy gyorstalpaló direktmarketinges képzést is, annyira tudják nyomni a hitüket. A tanács jó dolog, de ez már rosszabb mint mikor Egyiptomban próbálták ránk sózni a cuccokat az árusok. Nekik is hiába mondtuk, hogy nem kell, csak jöttek utánunk, csak mondták a magukét, hosszú-hosszú sorokon, akarom mondani métereken keresztül.

    "Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."

Új hozzászólás Aktív témák