Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz membrandj #13734 üzenetére

    "" 0%-os THM"
    Na ilyen nem létezik.
    Vagy a termék drágább és így "0%" vagy a kisbetűs részbe van valami csavar."

    Ne haragudj, de nem jó ötlet dezinformálni a tények megfelelő ismerete nélkül! :N

    Éppen most jöttem a TESCO-ból, és történetesen holnaptól valóban 0%-os THM-re (ha jobban tetszik, akkor "kamatmentes részletre") vásárolhatóak meg a TV készülékek náluk. :K

    Nem, nincsen semmi "trükk", rejtett kezelési költség, extra kamat, stb. ;)

    Ha 100.000 forintos készüléket vásárolsz 20 havi részletre (lehet kevesebb is), akkor az egészen pontosan havi 5.000 forint törlesztőrészletet jelent, 20 hónapon keresztül. Se többet, se kevesebbet.

    (Azt csak halkan jegyzem meg, hogy egy-két típus - az áruházak katalógusait összehasonlítva - náluk a legolcsóbb az akciós időszak alatt.)

    "Hitelre házat, esetleg kocsit érdemes venni, nem tv-t."
    Már miért? A hitel - különösen a fenti konstrukcióban - teljesen jó lehetőség annak, aki nem tud ~80.000 forintot a "farzsebből" kirántani, viszont havi 5.000-10.000 forintot félre tud tenni mindig a törlesztésre.

    "Egyéb:
    [link]
    Ez tényleg ennyire egyedi kérdés?"

    Az itt olvasható teszt alapján "Best Buy" a készülék.

    Tudtommal, a PANASONIC TX-L42B6E a gyártó belépő szintű LCD modellje, így van bennem némi kétely, de a tévedés jogát fenntartom. :F

    Egyébként szerintem a megadott árkategóriában, és méretben a jó képminőségű készülékek közül az LG 5xx, vagy 5xxx modelljei jöhetnek szóba, esetleg a SAMSUNG UE40F6100 lehet jó választás, ami valódi 100 Hz-es készülék.

    [ Szerkesztve ]

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák