Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kerlac

    őstag

    Sziasztok!

    Részben csatlakozva előttem szóló imroid felhasználóhoz, hasonló kérdéseim volnának, 150k körül keresek TV-t, max 100" fér el a leendő helyén, eddigi tapasztalataim:

    Még a kezdetek kedzetén vettem egy 26-os Samsung TV-t, ami a 2 éves garit követően elromlott és sem a márkaszervíz, se senki nem tudta megcsinálni. Kuka, azaz alkatrésznek egy vidéki TV szerelő megvette és 1 nap alatt megcsinálta (szétbontotta és kábelt cserélt, tisztított stb), sajnos magának...

    Ezek után nem akartam Samsung TV-t, vettem LG-t, 50hz-eset még, de HD Ready-t, 32"-osat- Ez a mai napig működik, de már szülőknél és még szerencsére garis időben egy panelje elszállt, jöttek és cserélték, azóta szépen megy. (4 éves múlt)

    Amit most használok (használnék) szintén LG, már Full HD LED TV, 37"-os, 3. életéve előtt 2 hónappal elromlott, hosszú kikapcsolási idő után kb fél-1 óra kell, hogy legyen kép, csak hang van (lásd 40 éve...). Szerencsére Auchanban vettem +1 év garit és most a szervízelő bácsik tanakodnak rajta, mert eddig nem sikerült megjavítaniuk és ha nem is fog, jön vissza a pénzem és vehetek új TV-t.. DE MILYET?

    Azt elmondhatjuk, hogy az LCD tv-kel nincs nagy szerencsém, se Samsung, se LG fronton, de akkor most milyet vegyek??? AMiket imroid kollega linkelt, az mindkettő nagyon bejövős, mert 3D, LED, Smart, 400Hz.

    Avagy milyet?

Új hozzászólás Aktív témák