Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz B-L-A-C-K #13765 üzenetére

    Köszönöm a választ!

    "- Triple XD Engine
    - 3D zajszűrő
    - 24p Real Cinema"

    Ezek egyébként mindegyik készülékben megtalálható funkciók.

    Ami "jelentős" különbség a

    "- MHL - Mobiltelefon csatlakoztathatóság kábel segítségével"

    funkció, viszont azt sem tudom, mit jelent a gyakorlatban. Summa summarum: nem sok különbség van a két készülék között. :)

    "(#13766) LucasGrant válasza Piftuka (#13764) üzenetére
    A LS3450 meg a 2013as LN5400 egy kategória, nagyon nincs különbség, viszont a 32LS570S már teljesen más tészta, Edge Led, az összes csatlakozó lefele illetve oldalra néz ki, benne van a Trumotion, ami által a mozgás folyamatos és egyenletes, ennek a 2013as kiváltója az LN575S ami a beép WiFi vel, a Direct Led el és az ujabb Netcast 4.0 val másabb, meg a Miracastal stb, ennek meg a 2014es kiváltója, a 32LB5800."

    Köszönöm a választ neked is! (Olvasva a hozzászólásaidat, látom, hogy nagyon képben vagy az LG televíziókkal kapcsolatban. :C )

    Végül az LN5400-asra esett a választás. Édesanyámnak tökéletes lesz krimiket, és ismeretterjesztő műsorokat nézni. :K

    Még sokat nem tudtam tesztelni, de már a gyári alap beállítások mellett is elég korrekt a képe. Kicsit "dobozhangja" van (összehasonlítva a 42LS3450-el), de nem tragédia.
    A UPC médiakártyával gond nélkül működik, a kezelése egyszerű, szóval biztosan jó lesz. ;)

    Megjegyzem a boltban egymás mellett volt két sorban az összes 32-es képátlójú LG készülék (beleértve az ismertebb 5xx szériákat és a 6xx-ből is pár modellt), mindegyik a gyári beállításokon üzemelve, és éppen a Vasember 3 DVD-ről játszott mozgóképet futtatva, és a legélesebb, legkontrasztosabb képet az LN5400 adta. Tudom, hogy a kalibrálás után teljesen más eredmények is jöhetnek ki, de azért érdekes.

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák