Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zka67

    őstag

    Sziasztok, a segítségeteket kérném tévévásárlásban. A szomszédom venne LCD tévét, 32-40" körül, árban 110-130 körül. Elmentünk ma szétnézni a médiamárkt-ba és az auchen-be, csak tájékozódásképpen és megnézni a különböző gyártók tévéinek a képeit. Hát elég lehangoltan jöttünk haza, ugyanis a 3-400e ft alatti tévék képe egyszerűen siralmas volt. Nekem egy 3 éves Philips 32PFL5606H tévén van, hát annak a képe kenterbe veri az összes ma látott tévé képét, és anno ~120e ft volt.

    Én úgy vagyok vele, hogy a gyári beállításnak kell a legjobbnak lennie a tévén, gondolom az áruházakban sem sokat vacakolnak a beállításokkal, hogy pocsékabb képet csináljanak. Mi történt a Philips-sel? Fakóbbnál fakóbb tévéket láttunk ma, és egyenlőre fogalmunk sincs, hogy hogyan tovább? Hulladék panelekkel szerelik manapság a tévéket? Kicsit oldalról nézve a képeket, majdhogynem átmentek a képek szürkébe, olyan fakók voltak.

    Van valami tippetek, hogy milyen tévét keressünk, aminek legalább olyan képe van, mint az én Philipsemnek?
    A tévének nem kell tudnia semmi extrát, csak DVB-T/C tuner legyen benne és full HD-s legyen. Ha van benne médialejátszó, az jó, ha nincs akkor se történik katasztrófa. Néha pendrive-ról megnézne egy-egy filmet a szomszédom.

    A segítségeteket előre is köszönöm, köszönjük.

Új hozzászólás Aktív témák