Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyeniko

    őstag

    válasz B3ny00 #16557 üzenetére

    Nekem is mindenem Sony volt 1990-2007-ig. Azután a Sony elkezdte elhagyni a 2. analóg tunert a TV-iből, a DVD lejátszói nem játszották le az írott lemezeket, a jelenlegi BD játszóik hálózatban (NAS-ról) szinte semmit nem hajlandóak lejátszani. A smart alkalmazásaik nehézkesen kezelhetőek, ilyen téren 1-2 évvel járnak a koreaiaik mögött.
    Mindeközben az LG és Samsung rettentő nagy hangsúlyt helyezett eszközei formátum támogatására, és a smart funkcióik használhatóságára. A felső kategóriában a Sony-k képe ugyanakkor nem jobb a gyakorlatban érzékelhetően, mint a felső kategóriás koreaiaké.
    Így történhetett meg, hogy a Sony elveszített egy nagyon elkötelezett vásárlót. Illetve nem egyet, hanem jónéhány-tízmilliót... Meg kell nézni, hol tartanak: Hifi-házimozi területen már alig eladhatóak a termékeik (hol van már az "ES" cuccok presztízse?) a TV eladásaik visszaestek (a Sony néhány évig veszteséges is volt), miközben a koreaiak szárnyalnak.
    Egykor a "minőségi kép" egyet jelentett a Sony-val (Black Trinitron, Super Trinitron), ma már csak "versenyben vannak" a többi gyártóval.

    [ Szerkesztve ]

    Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!

Új hozzászólás Aktív témák