Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyeniko

    őstag

    válasz B-L-A-C-K #16574 üzenetére

    Én úgy gondolom, hogy a 8000 sorozatú FHD Samuk képe kalibrált állapotban egy átlag user szemének nem látszik rosszabbnak a hétköznapokban, mint a csúcs FHD Sony-k képe, viszont a smart funkciók és formátum támogatás terén fennálló különbség - számomra - valóban erős szempont volt a döntésnél.
    A NAS-on tárolt egyes műsorok megnézéséhez (pl. ismeretterjesztő filmek, mesefilmek többsége) nem kapcsoljuk be a házimozi rendszereket (média lejátszók+erősítők), mint ahogy az időjárás jelentést, híreket, indavideot, stb-t sem a laptopokon nézzük meg, hanem a TV-ken. Direkt mozizni viszont nem a TV-ken szoktunk. Ilyen összegek elköltésénél nem szeretjük a kompromisszumokat, ezért nem vettünk Sony-t.
    A Sony X9005 nekem kifejezetten nem tetszik, ugyanakkor a nappaliba szerettünk volna nekünk tetsző TV-t. Szintén sok szó esett ezen a fórumon is arról, hogy jelenleg kell-e 4K-s TV, én azok közé tartozom, akik szerint még korai volna, ezért inkább egy csúcs FHD-t választottunk.
    Nekem természetes, hogy mindenkinek mások a szempontjai, amikor TV-t választ, ezért nem is kritizálom meg másokét. Azt gondolom viszont, hogy hasonló körülmények között sokan hoznának hasonló döntéseket....

    Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!

Új hozzászólás Aktív témák