Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • q13579

    senior tag

    válasz ra^ven #19459 üzenetére

    Szia!

    Páran pont ebben a dilemmában vagyunk.

    Ami nálam alternatíva:

    Samsung UE48H6400

    Panasonic TX-48AS640E

    Sony KDL48W605

    Mind a hármat meg tudnám venni 190.000 Ft-ért 5 év garanciával. (Pana-hoz alapból ennyi jár most, a másik kettőt garanciakiterjesztéssel).

    A spec alapján szinte alig van különbség, talán csak a Sony lóg ki, mert az nem 3D-s... (Számomra ez az utolsó szempont).

    Nekem ami elsődleges fontosságú lenne, az a smart funkciók és azok használhatósága. A Samsung új távirányítóját sok kritika éri, mert állítólag picit macerás kezelni. A Panasonic-nak és Sony-nak dícsérik a smart interface-t és kezelhetőséget, de a Pana esetén szintén olvastam már kritikus véleményeket a kis toucpad-es távirányítójáról.

    Holnapig el kellene döntenem, mert csak addig tudom ennyiért megvenni a Samsung UE48H6400-t, utána megint 210.000 lenne a min ár.

    Szívem szerint a Panasonic-ot választanám, de a józan ész a Samsungot vetetné. Ahány oldal, annyi pro-kontra érv van mind mellett. Mind a 3 tv 90 % fölötti értékeket kap teszteken rendre, szóval nagyon biztosan nem lehet mellényúlni, de jó lenne ha valaki tudna gyakorlati tanácsokat is adni.

Új hozzászólás Aktív témák