Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    Sziasztok!

    Tisztelettel érdeklődnék, hogy 250k körül milyen lehetőségeim vannak, ha minimum 55"-ös tv-t szeretnék venni?

    Samsung 50"-es plazmát használok közel 5 éve, szeretem, meg minden, de szivesen följebb lépnék. Ahogy nézem, plazma már csak LG van, nyilván nincs is velük semmi baj, de a későbbi eladhatóságot -egyben a közönség érdekeit szem előtt tartva- úgy látom, hogy jobb, ha úszok az árral és a LED kijelzők felé mozdulok.

    Ez pl. 58"-os, 269 ezer, pár webáruházban szétnéztem már az elmúlt napokban, nem hiszem, hogy ekkora méretet ettől olcsóbban megkapok.
    http://www.euronics....203AWXXH-p42828
    Vagy ez valami nagyon gyatra belépőmodell, amivel inkább jobb vigyázni? (nyilván nem véletlen, hogy simán, 100 ezerrel több majdnem mindegyik másik tv nemhogy 58"-as, de 55"-ös méretben)

    Köszi előre is!
    (ja, és elrohanni most (sem) fogom a dolgot, inkább decemberben tartom reálisnak a vételt, addig megpróbálok kissé szélesebb rálátást nyerni a ma elérhető tv-kre)
    Bár igazából az 50"-es plazmám is magasan a legolcsóbb volt 2009-ben 180 ezerért akkora méretben, belépőmodell, stb. mégis imádom a képét a mai napig. Vannak príma és gyönyörű tv-k már 150k körül is ahogy nézem, de a méretben is jó lenne növekedni mindenképpen. (az mondjuk más kérdés, hogy ér-e közel +100 ezret az 50"-ről 55"-re lépés, mert ekkora méretnél 5" már lehet, hogy nem annyira mérvadó, mint 32"-ről 37"-re növekedni, 100-ból meg már mellé tehetek egy PS4-et is:)

    Egyúttal néhány szó a márkákról:

    Tényleg nem nagyon követtem nyomon a tv márkák presztízsének, megbízhatóságának alakulását az elmúlt években. Jól tudom, hogy a néha csúcs-brand, a Sharp mára full kínai lett, kb. az Orionnal és a Blaupunkttal egyenértékű, legalsó ár és minőségszegmenst képviselő név?
    A Philips is hasonlóan felejtős?

    Ha mindent összevetek, marad a Panasonic, Samsung, LG, ebben a sorrendben. Nyilván minden márkán belül van több típus és osztály az adott képátlón belül is, csak, hogy a döntés végképp ne legyen könnyű.
    Engem nem érdekel sem a SMART, sem 3D, semmi, csak legyen minél jobb a képe. (persze, naiv lennék, ha nem feltételezném, hogy a legjobb képet nem a szolgáltatásoktól, extráktól legjobban lecsupaszított típusok fogják nyújtani, hanem épp ellenkezőleg)

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák