Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    Sziasztok!

    Az LG 50LB670V, vagy a Samsung UE55H6203 milyen kategóriát képvisel?
    225 ezer körül érhető el mindkettő? A Samsung felé húz az, hogy mégiscsak 55", ami már jó pont, ha pár százzal többért a régi, értéktelenedő 50"-esem helyére egy nagyobb TV kerül:)

    Másrészt viszont ahogy tegnap mebeszéltük, plazma után LED-et csak óvatosan szabad venni. Ha jól tippelek, sem az LG, sem a Samsung nem egy belépőmodell a kategóriájában, tehát talán bízhatok benne, hogy tetszene a képe, sőt, akár jobban, mint a plazmámé.
    (azt nem értem, hogy ha ennyire rossz a LED-ek megítélése, hogy lehet, hogy ha bármely LED tulaj ismerős beül hozzám, akkor kb. olyan lesújtó véleménnyel vannak a plazmám képéről, mintha mérföldekkel rosszabb képe lenne LED-jeikéhez képest. Tény, mikor 1-2 alkalommal valamelyik ismerős demozott egyet valami HD filmmel, akkor utána azt mondtam, hogy ok, ilyet akkor sem tud a plazmám, ha minden fényerőt, kontrasztot, mindent a maxra rakok.
    Egyszerűen sokkal élénkebbnek tűnik számomra a LED képe.

    Ma próbálkoztam a MM-ben megint, nyomkodtam, állítgattam több 50"-es tv-t is, de nem tudtam volna semmi olyan visszataszító jelenségre rámutatni, ami abszolút vesztessé tette volna a szemembe a LED technikát.

    Mindettől függetlenül még mindig gondolkodom az LG 60"-as plazmáján is, mert 260 körül az is elhozható. (cserébe ki tudja, mennyire ásom alá magam azzal egy plazma tv-vel, hogy a jövőben bármikor könnyen túl tudjak rajta adni)

Új hozzászólás Aktív témák