Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zed juron

    aktív tag

    Nos én végül megvettem 46-os méretben az EH6030-at.

    Néhány apróság, észrevétel így hirtelen róla.

    Tudja full HD-ban a 3D-t PC-vel összekötve, azaz pontosabban 1080x1920 24p módban, viszont időként a nagyon nagy mélységű 3D felvételeknél szellemképesedik, ez a rossz minőségű agyontömörített 3D filmeken pláne igaz. Ezzel egyelőre nem tudtam mit kezdeni. Valszeg ez egy belépő 3D, tehát az ember ne várjon csodát. Vagy a szemüveg gyenge hozzá, vagy az Nvidiás gtx 560 TI kártyám a vacak :).

    Éjszaka több órán 3D-ztem kb. 2 méter távolságról, nem fáradt el a szemem.

    Mondjuk a Hotel Transsylvania 3D-s mkv-ban tök jó volt.

    Viszont lehet hogy kell egy rendszerújrainstall, mert nem mindig tudom lejátszani a 3D érintetlen BD 25/50 formátumú filmeket, egész egyszerűen nem kapcsol be a 3D meg hasonlóak. Van amikor igen, van amikor nem. Egyelőre a PowerDVD 12 ami használhatónak tűnik, de lehet hogy a 11-es verzió jobb lenne ide.

    Ellenben a 100/120 Hz panel nagyon smooth, nagyon simává teszi automatikusan a 2D filmeket, gondolva itt a gyorsan száguldó és forduló kamerás jelenekre, ahol a háttér elmosódik és szaggat 50 Hz-es tv-ken.

    Nekem van mellette egy UE40D5003w Samu-m is, amelyen mintha a feketék mélyebbek lennének és a színek erősebbek. Igaz az 5003w-n össze-visszák a színek, a sarkoknál bevilágít az edge led, illetve felhősödik is kissé. A 6030-n sem felhősödés sem semmiféle bevilágítás nincs, nulla ha írhatom így. Ez a valódi backlit led bevilágítás előnye, cserébe a vastagabb kialakításért. A TV hangja egész jó, van basszus, tehát normálisan használható.

    Összességében tízből kilenc csillagos ár/érték tekintetében, azért nem tíz, mert a 3D lehetne talán jobb (de szvsz. még mindig jobb mint a hasonló árú passzív LG, amit kurva messziről kell néznem hogy ne lássam csíkosnak).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák