Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    válasz HagaNRG #22608 üzenetére

    Szia!

    Köszönöm a kimerítő választ! Azt hiszem lejjebb kell adnom a képátlóból, ha ilyen áron mozognak ezek a tv-k. Én csak 150k körül gondoltam vásárolni, ma derült ki, h kapunk 13. havit... :)) (persze az asszonynak nem árultam el :D )

    Nagyon elgondolkodtató amit a filmek minőségéről írtál. Azért valóban felesleges ilyen tv-t venni, hogy nagyban nézzük a híradót, ha pedig az akció jellegű filmek - amiket én általában nézek - amúgy sem tökéletesek (értsd: nem használják ki a tv tudását, kapacitását) akkor szintén nem sok értelme van. Persze ez gondolom azért így sarkított megfogalmazás, de a lényeg benne van.

    Megnéztem a típusokat amiket írtál, 100 centisben vannak az általam ráfordítható összegbe még beleférő méretek. Tudom buta kérdés, de lehet ezzel is un. "mozis élményt" elérni? Nyilván a maga kategóriájában értem. Vagy várjak még? Kicsit elbizonytalanodtam. Persze minél nagyobb annál jobb, gondolom, de hát vannak határok ugye... Lehet, hogy inkább az audio oldalt kellene rendbe tennem előbb :DDD

    Közben eszembe jutott, hogy kicsik még a gyerekek, és mivel gyerekek nem tudom mennyire lenne biztonságban tőlük...semmi esetre sem szeretném ha bármi gond lenne pl. ebből...persze ezt gondolom a gyerekes topiclakók tudják jobban átérezni (senkit sem szeretnék megbántani természetesen)

    interstate76: Neked is köszönöm a tanácsot.

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák