Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz BBéci #23133 üzenetére

    Köszönöm szépen és tudomásul veszem minden érvedet, érveteket.

    Mindettől függetlenül akkor is kíváncsi lennék, milyen lakásban/ szobában/ környezetben tud valaki olyan helyzetet teremteni a lakásában, hogy 2m-ről tudjon egy tv előtt ülni?

    Most megmértem, a nappalimban véleményem szerint szűkebbre van húzva minden, minden bárki másnál, ahol eddig jártam, de így is 3-3.5m a távolság az 55"-ös TV-m és a kanapém között.
    A 2m az nevetségesen szűk.

    Félre ne érts, a legnagyobb örömmel ülnék be a tv elég fél méterre, ha meglenne rá a lehetőségem, ha nappaliban összeállított tv/ házimozi rendszerről beszélünk, akkor kizárt, hogy bárki 2m-es távot hozzon össze.

    Az is való igaz, hogy a BD50 nem nagyon fog menni nekem- részben talán azért, mert az országban talán egyedüliként, számomra a 2 Mbites net az egyetlen elérhető szolgáltatás, így azzal 50 GB-t kicsit nehezen csúszna le, de még így sem mentem soha a 720-as mkv-k alá, akár hiszitek, akár nem, emiatt kérem, hogy ismeretlenül ne azt fogjuk már egymásra, hogy győzike sóra ez is elég, vagy az is. (már csak azért sem, mert semmilyen tv előfizetésem nincs, az a 7 csatorna van, ami ingyen jön, azok is azért, hogy a háttérben reggelente szóljon valami)

    Köszi! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák