Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kmarci25

    veterán

    válasz Itachi82 #2366 üzenetére

    Ha nem bírod az aktív 3d-t, akkor ne vegyél aktív 3d-s tv-t! Most azt írod, hogy nem érdekel, el is hiszem, hogy tényleg így gondolod, de ahogy ott lesz a tv, bökni fogja a csőröd a 3d, muszáj lesz kipróbálni, ha már egyszer van. Én is így voltam vele, aztán persze már használom. Igaz, nincs sok elfogadható minőségű 3d film, de azért havonta egy ilyen alkotás becsúszik. :)
    Nekem LG 620 van otthon, ami passzív, azzal semmi gondom, bátyám 6100-as Samsungján viszont 3d nézés közben megfájdult a fejem, ami nagyon zavaró volt.

    Az LG 42LM620S-ről olvastam egy véleményt mi szerinte kicsit csúszót a hang Házi Mozival össze kötve, de le vette a TV-ről a hangot és úgy már nem észre vehetőt! Szerintem ez hülyeség remélem, ha csatlakoztattok egy Házi Mozit\Hi-Fi-t akkor csak annak kellene szólnia nem?!

    Ez nettó hülyeség. Bármelyik kimenetre kötsz eszközt (optikai audio out, vagy fejhallgató kimenet) atv a saját hangszórókat letiltja, azaz nem hallható egyszerre a külső eszköz és a tv saját hangszórója is. Magyarul ez technikailag lehetetlen.

    "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Új hozzászólás Aktív témák