Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sutee89

    aktív tag

    válasz bajaki #24111 üzenetére

    Épp a napokban vettem én is egy LG 47-LB5800-at, és én is észrevettem ezt (úgy tudom ugyanaz a panel, mint az 5610-es szériánál), csak a 47-es méret miatt talán lehet picit jobban látszik. Csak világos háttér mozgásánál látszik, és ott sem mindig veszem észre. Én is Game módban használom (+HDMI-t átneveztem PC-re),majd kipróbálom, hogy a többi módban is észreveszem-e. Nem utánhúzásnak tűnik, állandó méretű foltokat látok.

    Egyéb észrevételek:
    - Sötét háttérnél meg a sarkok közelében van egy kis felhősödés, de ez sem zavaró.
    - Játékhoz is messzemenően alkalmas számomra (a közel 50 ms-os input lag ellenére, egyáltalán nem látok különbséget, a 10 ms-os DELL monitoromhoz hasonlítva sem).
    - Laikusként a fekete sem olyan borzasztó, bár tény, hogy inkább szürkésnek látszik (kicsit javít rajta, ha alacsonyra állítom a fekete szintet). De hát sajnos LG IPS panelek nem a kontrasztjukról híresek.
    - Cserébe tényleg jó a betekintési szög.
    - Gyors és érthető menü
    - Lehet nem a TV hibája, de Wifi Direct-en keresztül már összecsuklik 1080p-s videóknál és magasabb bitrátájú 720p-nél is, ilyenkor kb. 2-3 másodpercenként pufferel. Tehát filmnézés csak HDMI-n keresztül.
    - 60 Hz-es panel ellenére nem nagyon látok elmosódást még játék közben sem.

    Összességében nem bántam meg, ahhoz képest, hogy belépő kategória, szerintem abszolút vállalható (ha nem kell 3D és smart).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák