Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Popes #26359 üzenetére

    "Nem akartam beleszólni de beleszólok mert ezt már olvasni is rossz ahogy mented a menthetetlent, volt egy véleményed amivel egy páran nem értettünk egyet(leírtuk miért) de túlléptünk rajta de most felhoztad újra."

    Hmmm... Mit is "hoztam fel újra"?

    B.L.A.C.K olyat írt velem (ill. a hozzászólásommal) kapcsolatban, ami nem igaz. Ja, hogy ő lezárta azzal a beszélgetést? Egy olyan hozzászólással, amiben engem meghazudtolt? Hát ez a legegyszerűbb.

    Én ezt "hoztam fel újra", nem mást. Én nem írtam olyat, amire hivatkozik. És mivel nyilvános fórumon írta, ezért nem hagytam annyiban.

    "Ez szerintem legtöbb ember szemében felér egy rossz minősítéssel."

    Arról én nem tehetek, hogy a "legtöbb ember" mit gondol rossznak és mit nem.

    Mert ha leírom, hogy "digitális tartalomra csak SONY TV-t vennék, hogy HD tartalommal csodálatos a képminősége és a színei, de a Media Markt körülményei közepette, SD TV adással tesztelve nagyon gyenge a képminősége (amely feladatra szerintem a SHARP és Toshiba egy-egy modellje az abszolút nyerő)", és valaki szerint ez azt jelenti, hogy "rossz minősítést" kapott tőlem a SONY, akkor arra már tényleg nem lehet mit mondani. :U

    "A tesztkörnyezetről ahol tesztelthetted, és általad konstansnak nevezett körülményekre írtam neked választ a múlt héten. Szerintem ezt kár tovább ragozni."

    Az ominózus hozzászólásodat olvastam, de nem reagáltam rá. Éppen azért, mert nem értünk egyet a témában. Azon tényleg nem volt mit beszélni. Elolvastam, tudomásul vettem, és továbbléptem. Talán már ez is baj? :F

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák