Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • retfirg

    tag

    válasz Dave567 #28314 üzenetére

    Amikor a 30×30 centis fehér foltot is sikerült észrevenni a képen, akkor beszélhetünk a látásproblémákról.

    Addig meg marad simán szánalmas próbálkozás, hogy egy valszeg hibás TV-ről, kifejezetten szar minőségű és rossz körülmények között készült mobilos képekkel kívánja bebizonyítani a... mit is? Hogy a kontraszt az fontos dolog? De hisz ezt senki se vitatta, tudjuk ezt jól mindannyian.
    Csak vannak még más dolgok is, amik fontosak.
    PÉLDÁUL HOGY A PIROS AZ NE LEGYEN NARANCSSÁRGA, nah az van olyan fontos, mint hogy tökéletes-e a kontraszt. Mármint egy épelméjű embernek. Mert ő színes dolgokat fog nézni rajta és NEM gyors egymásutánban villogó műszaki rajzokat.

    TV-t meg úgy veszel, hogy ezeknek a lehető legoptimálisabb egyensúlyát keresed meg. Milyen szépek a színei, milyen a kontraszt, a késedelem, a csatlakozói, az extrái és egyéb tulajdonságai, a gyártási minőség, a support és persze mindez az ár és elérhetőség fényében, a te igényeidre szabva.
    Ennek a végén lehet hozni egy szakmai döntést.
    Mi a válaszod? Egy szar ária duma, hogy CSAK A KONTRASZT!
    Ettől te hol leszel szakmai, hogy le tudsz olvasni egy arányszámot? Akkor az anyukám is szakértő.

    Talán nyissatok egy topicot az 'éles-látó színtévesztőknek', ott biztosan a szakmaiság krémes csúcsai felé törhettek majd, de akár klub is lehet belőle: lesz kontrasztos logótok, meg kontraszt találkozó, meg kontraszelekció.

    De addig talán odáig kéne eljutni, hogy nem veszel elő egy már lefutott dolgot, csak hogy passzív módban belerúghass másokba, persze kollektíven, mert ettől vagy igazán kemény gyerek.
    Nálad az a szakmai színvonal, hogy "sokan tudják, hogy igazad van"? A sokanhoz akkor adj már egy linket légyszi. De rendes kép legyen, ne szar mobilos az is.

    Szerintem te meg a mobilos haverod annyira vagytok szakmaiak, mint egy autóskártya. Az elitista dumátok pedig pont olyan meggyőző, mint amikor a gyerekek stipi-stopizzák az autókat a kártyákon.

    Szakmait szeretnél? Akkor emelkedj felül és felesleges flém helyett mutass legalább egy mondatnyi szakmaiságot. Összerakhatjátok akár ketten is, bánom is én, legyen!

    Vagy hívjál moderátort, hátha tetszik neki, ahogy próbáljátok visszaterelni a topicot egy értelmetlen acsarkodásba, mert egy az igaz isten, a kontraszt aránya pedig egy a végtelenhez!.

    [ Szerkesztve ]

    # If the wishes were fishes nobody ever get hungry

Új hozzászólás Aktív témák