Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    Ha 2,5 méterről nézem max tv-t és esetek nagy részében sima SD boxon keresztül jön a digitális adás (nem HD), mint pl sorozat, híradó, stb..., valamint eddig a CRT-n pl divx és nagyritkán DVD filmeket néztem, soha nem is töltöttem le fullhd-t, akkor is indokolt lehet 46"? A korábban linkelt kis oldal alapján nekem úgy tűnik, hogy ha többségében a fenti dolgokat nézem a tv-ben, akkor 46"-nál már messzebb kellene ülnöm, hogy a megjelenő hibák ne legyenek zavaróak.
    Ha a táblázatnak akarok "megfelelni", akkor 46" esetében minimum 340cm-re kellene ülnöm, ha sima kábeltévés adást nézek, 260cm, ha 720 soros, 175cm pedig 1080-nál. 42" esetében ez 310, 240,160, azaz 720 sor esetében lenne kb az optimális, sima kábeltévénél még mindig túl közeli a 2,5 méter. Jól értelmezem?
    Nem akarok abba a hibába esni, hogy beruházok a nagy tévére, aztán a kábeltévés adások, melyek leggyakrabban mennek élvezhetetlenek lesznek, mert nem tudunk elég távol ülni tőle. :B

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák