Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fogash

    tag

    válasz Tegla80 #3079 üzenetére

    jó reggelt neked is. Nem erőlködés, és eltűnni biztosan nem fog, mert a Panasonic maga is cáfolta, hogy abbahagyná a plazmák fejlesztését és gyártását. Ha neki marad, akkor a Samsung se fog leállni.

    Mondod, hogy erőlködök, de igazi érvet, vagy azt, hogy nincs igazam a technológiát illetően, azt egyszer sem mondtad. Igen, az LCD/LED nem ég be, és jobb a válaszideje. Gamereknek, PC monitor helyett ideális. Tévét, filmet nézni viszont egyértelműen gyengébb, mint a plazma. És azt hiszem, az emberek többsége tévét néz a tévéjén.

    Csak mivel egy mediamarkt méretű helyen is alig akad 1-2 plazma, ugyanúgy veszik az emberek az lCD-t, mint a madarasteszkóban a gyorspácos, melegfüstös, gyorsérlelésű "sonkákat". :(

    olvasgass

    amúgy meg 2 hasonlat:
    1.) az ipar rákényszerít a szar fogyasztására (étel, ital, ruházat, fogyasztási cikkek, stb.) Ez ellen tudatos vásárlói magatartással lehet valamennyire védekezni: húst a hentestől, tojást a piacon, kenyeret a péktől, nem pedig a 199Ft/kg virslit a tecsóban. A 199Ft-os virsli, meg a 7 forintos zsömle mellé jó a foltos-kikockázós LCD is? :)
    2.) az, hogy tízezermilliárd légy lósz@rt eszik, még nem jelenti, hogy a trágya jó

    jó kis tesztanyag a tévé megfingatásához.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák