Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kwzatz

    őstag

    Hi! Bemásolom ide is a hsz-em, hátha itt megszán valaki hozzáértő a válasszal! :)

    "Üdv! Abszolút laikus vagyok, amennyit tegnap olvasgattam, annyi az össztudásom a modern tévék terén, úgyhogy ha baromságot írok, előre is sry. Lenne néhány kérdésem a televízió vásárlása előtt. 80cm-es tévét terveztünk, nincs igény smart tévére, osztottam, szoroztam és végül az LG 32LF5610 (71.800 Ft) vagy LG 32LF561V (73.500 Ft) tévére esett a választás.

    Első kérdés, hogy ebben az árkategóriában ez valóban annyira jó, mint amilyennek általában mondják, esetleg van jobb választás?

    Második kérdés, hogy a két tévé közül van-e gyakorlati haszna számomra a másodikat választani (ha jól tudom, csak a DVB-S2 tuner a plusz, amit mi nem igazán fogunk használni - DIGI Smart Camhez, ha jól láttam DVB-C kell és CI+ tanúsítvány kell, amit mindkét tv tud - jelentsenek ezek bármit is :D )?

    Harmadik kérdés: Jól értem azt, hogy ennél a tévénél lehetőség van mondjuk pendrive-ról 720p, 1080p filmeket lejátszani? Ez csak bizonyos fájlformátumokra érvényes vagy hogy működik a dolog? Esetleg a pendrive oldalán kell valami speciális tulajdonság ehhez, vagy teszem azt bármilyen 32GB-os pendrive okés mondjuk hozzá?

    Előre is köszönöm a választ!"

    "Everything is high risk, if you are a pussy."

Új hozzászólás Aktív témák