Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz blakey #34498 üzenetére

    Én erre, hogy a szolgáltatók között lehetnek különbségek a stream bitrátájában, csak mostanában jöttem rá, amikor az olimpiai közvetítések gyatra minőségét pedzegettem (a stúdió kapcsolások, normál adás és a reklámokhoz képest különösen szembetűnő volt). Még azt is írták páran, hogy lehet csak felkonvertált SD.

    Esetemben Digi Kábel-ről beszélünk, és úgy alapból -mint írtam- semmi gond az adásokkal, a külföldi HD csatornáknak is jó a képe, de a sportközvetítések zöme elég ramaty (már az EB idején is panaszkodtam rá a fórum-on). (Mivel sport-on kívül szinte más nem is nézek a TV adásokból, így elég sarkalatos, kár lenne, ha kiderülne, hogy tényleg ez az igazság, mert árban amúgy verhetetlen a Digi.)

    Csak hát -ezek szerint-, akkor az ilyesmit meg jól elsunnyogják az előfizetők elől, ő meg csodálkozik, hogy mitől olyan póré a kép a 150K-s FHD tévéjén a HD sport adások alatt... Jó lenne erről valami biztos, vagy belsős infó, hogy mi a tényleges helyzet ilyenkor. Aki képben van esetleg, az ossza meg légyszi!

    (És az sem lenne rossz ötlet, ha valaki, aki másik szolgáltatónál van (pl. UPC) és nem volt panasza a képre, hogy egy kis nyers sample-t tudna feltölteni valahová abból, ha esetleg rögzített a TV-jén valami közvetítést pl. az Olimpiából vagy akár az EB-ből. Összehasonlítás képen.)...

    (#34538) GalaHUN:-> Nálam egy ilyen teljesít szolgálatot már kb. 1 éve. Tökéletesen teszi a dolgát a PC és a TV között.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák