Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz rhonin #36649 üzenetére

    "2017es TV-ket érdemes megvárni?
    Vagy érdemes a megjelenésig várni, hogy akciózzák a 2016-osokat?"

    A döntést Neked kell meghozni. Én biztosan várnék a március-áprilisi és/vagy húsvéti akciókra. Ugyanis akkor jelennek meg a 2017-es, új modellek a boltokban. Muszáj lesz az áruházaknak kipörgetniük a beragadt készleteiket, ha az új készülékeket el akarják helyezni a raktárban és a polcokon.

    Egyébként a nagyobb multik - Euronics, MM, Edigital, stb. - folyamatosan akcióznak. Utóbbi holnapra hirdet egy igazi nagy akciót. MM-nál gyakorlatilag minden hétvégén van ilyen, az Euronics-nál - náluk a SAMSUNG készülékek vannak igazán nagy választékban - folyamatos akciók vannak bizonyos termékekre...

    Ha esetleg mégis "sietnél" a vásárlással érdemes ezekre is figyelni.

    Az általad megszabott összegből azért egy nagyon korrekt 2D-s készüléket lehet vásárolni. :K A KS7000, 8000, 9000 mindegyike 10 bites, HDR panelt kapott, fejlett elektronikával. A betekintési szöge is meglepően jó. LCD-ben nem rossz választás, azt gondolom.

    A SAMSUNG új távirányítóját tegnap próbáltam (egy KS8000 tesztelése közben), és meglepően jónak találtam. Egyszerű, mint a "faék", alig van rajta gomb. Azokkal minden funkció gyorsan elérhető. Pillekönnyű, és elegáns.

    Ha valakinek viszont hiányzik számbillentyűkkel végzett gyors csatornaváltás, annak nem ideális.

    Egy "anomáliába" is belefutottam; az USB kulcsról a kettőből az egyik .mkv filmet nem játszotta le. Mindig rögtön az elején lefagyott a film. Nem tudom miért... a másik ~8-10 tesztelt készülékkel gond nélkül ment.

    Az LG "Magic Remote" hasonlóan ergonomikus. Sötétben is jól kezelhető, bár komplexebb, és valamelyest nehezebb. Én a "Magic Cursor"-t is nagyon megkedveltem.

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák