Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kismanús

    csendes tag

    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, szeretnék venni egy fejhallgatót ami mikrofonos. előbbre való nekem a wireless es de már a vezetékesben is gondolkodok mert kicsit kétségbe vagyok esve.Remélem tud itt valaki segíteni.

    Tehát van egy számítógépem amiben van egy asrock fatality h370 alaplap 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC1220 Audio Codec), Supports Creative Sound Blaster™ Cinema 5 ----Ez az alaplapi hangkártyája amit nem tudok mennyire jó mivel idáig usb füleseim voltak ugye abban meg megtudtam hogy van "integrált" hangkártya...

    A fülest sokat használnám játékra,zenére,filmezéshez, illetve kell a mikrofon mivel massengeren egy külföldi barátommal sokat beszélünk és pl ha itthon takarítgatok jó lenne vele mozogni is. Amiket már kipróbáltam azok a logitech g533 as amivel egyébként meg voltam elégedve 35K volt a jel erősség távolabb is jó volt pl 2,5 falon átjött a jel simán nem recsegett. A térhatás nagyon jó játékban, zenébe a mély szintén komoly (megijedtem úgy szólt) De filmet néztem volna és amikor közel beszéltek az emberek vagy távol mindegy nem szólt hang csak a zene ami alapból ment a filmben illetve a háttérzajok ajtónyitás stb azok hangosak voltak ha hallottam valamit a beszédből akkor az olyan volt mintha egy csarnokban állnék és 20 méterre beszélnének az emberek. Ez volt játékban az intrókba is vagy átjátszásokban (Dragon age) beszéd nulla.

    Ezután mondom tuti a logitech a sz a r kicseréltem egy komolyabbra hyper x cloud flight ra.(48k)
    Hazahoztam nagyon kényelmes igaz csak 2.0 ás (stereo) de nagyon tisztán szól bár nem jobb zenére mert szerintem halkabb pl a mélye. Na ennek a hatótávja picit rosszabb de abszolút elfogadható, ahol a házba használnám végig volt jel. Na de játékba kicsit butább mert hiányzott a 7.1 akár ki bármit mond fps ben jó ha nem csak azt hallom hogy jobb bal hanem hogy elöl felül vagy hátul lent. Így most ezt is visszavittem és tanácstalan vagyok mit csináljak. Tudom hogy jó fülest 50k kategóriába ne nagyon várjak nem akarok highend minőséget főleg wirelessbe de pl úgy éreztem nem tud a g533 tól ennyivel többet.

    Ebben kérnék segítséget hogy esetleg mit próbáljak ki vagy ha a g533 ra tud valaki valami megoldást lehet a füles volt rossz nem tudom... Köszönöm szépen a segítséget.

    Jah és még kiprobáltam egy corsair hs 70 et ami picit kényelmetlenebb volt mint a hyper x a térhatása gyengébb mint a g533 asé de a jelszint nulla. 5 méternél már recsegett..

Új hozzászólás Aktív témák