Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16741888

    törölt tag

    válasz Ringman #111150 üzenetére

    Mennyivel vehetobb komolyan egy Origo cikk mint egy 444 vagy egy index? Szvsz semennyivel, mindegyik szemetet es ertektelen tartalmat gyart.

    Amugy itt egy 2Rule cikk, interju a cegvezetovel. Erdemes ezt is elolvasni. Ha mar a fikazas omlik periodikusan egy csomo posztbol. Eleg sok elgondolkodtato dolog van benne.

    2Rule interju

    A Hertha Berlin magyar edzőjét, Dárdai Pált hogyan sikerült az ügy és a termék mellé állítani?
    Úgy, hogy Dárdai Pál és családja Magyarország-párti emberek. A szó legszebb és legnemesebb értelmében. Annak ellenére, hogy évek óta Németországban élnek, Dárdait nem kellett sokáig győzködnöm. 14 éve ismer, tudja, hogy lelkiismeretesen végzem el a rám bízott feladatokat. Két beszélgetés után igent mondott.

    Nekem kb. ez a dolog vilagossa teszi hogy amit a sajtoban osszehordtak egy jo resze hazugsag es undorito mocskolodas...

    Ki milyen stilusban es mit commental 2rule ugyben az a sajat maga dolga, ugyanakkor vulgaris szemelyeskedo commentek utan ne csodalkozzon valaki ha eltavolitjak. Ugyanez tortent volna akarmilyen hatalom regnalasa alatt. Sot tovabbmegyek ugyanez tortent volna egy multi kornyezetben, azonnal parkolopalyara tesznek valakit ha hasonlo stilusban nyilatkozik... miert lepodunk meg ha ez a mediaban is igy tortenik?

    Nekem errol az a velemenyem hogy ne szarjunk oda ahonnan enni kapunk... vagy ha mar megis akkor ne onnan kerjunk enni. Tisztesseges es becsulendo dolog visszautasitani az etelt es vilaglatasnak megfelelo taplalekot magunkhoz venni.

Új hozzászólás Aktív témák