Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyuromoj

    veterán

    Az El Confidencial szerint Mesut Özil távozása egyfajta jelzés a keret többi tagjának is. A lap szerint ugyanis Pérezt és José Ángel Sánchezt több játékos is fizetésemelési kérvénnyel bombázta az Egyesült Államokban, ezek közé tartozott Özil is, aki 7,5 millió eurót szeretett volna.

    “A rossz időszak véget ért. Most valami nagyon jó kezdődik a csapat és a Bale számára is” – mondta Ancelotti, aki tisztában van vele, hogy Bale nem csak fizikálisan van lemaradva a csapathoz képest, hanem mentálisan is megviselték az elmúlt hetek történései.

    Kaká hétfőn Milánóból felhívta Pérezt, hogy megköszönje neki azt, hogy lehetőséget biztosított a hazatérésére. A Marca szerint a brazil játékos azt is tervezi, hogy visszarepül Madridba, hogy személyesen mondjon köszönetet az elnöknek a gesztusáért, hogy nem gördített akadályt az ingyenes klubváltása elé.

    A Marca szerint Carlo Ancelotti döntött a kapuskérdésben. A bajnokságban továbbra is Diego López állhat a blancók kapujába, Casillasnak pedig a Bajnokok Ligájában biztosít majd lehetőséget az olasz mester.

    Isco bokafájdalmakkal küzd, ezért lehet, hogy ki kell hagynia a Finnország elleni mérkőzést. A játékost most több vizsgálatnak is alávetik, hogy kiderítsék, mekkora a baj.

    A Tuttosport szerint Xabi Alonso fogja a Juventusnál váltani Andrea Pirlót. Alonsónak a Real Madridnál, Pirlónak pedig a torinói klubnál jár le a szezon végén a szerződése, így mind a ketten szabadon tárgyalhatnak januártól.

    A Real Madrid 2006. március 30-án próbajátékra szerződtette Neymart. A brazil csatár együtt játszott Carvajallal, Sarabiával és Alex Fernándezzel a korosztályos csapatban. Az ügynöke, Wagner Ribeiro azonban 60 ezer eurót kért a szerződtetéséért, amit a Real Madrid nem volt hajlandó kifizetni, így visszatért Brazíliába.

    PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

Új hozzászólás Aktív témák