Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kommy

    veterán

    válasz Kroni1 #10264 üzenetére

    Péntek délelőtt megjött a kormány, este raktam csak össze akkor mentem pár kört, próbálgattam beállítani, ekkor sikerült elérnek egy kicsit jobb időt mint gamepaddal 1-2 tized különbség, rengeteg hiba.

    Az elején gondot okozott a kormány és pedál egyidejű használata (igaz van jogsim, mégse ugyan az ennyivel száguldozni)

    Viszont ma reggel, már azért sokkal jobban ment minden, most már sikerül 3 másodpercet javulni legalább most már Monza-ban Peugeot-at (stcc2) -vel tudok 2:02:2-es kört menni és átlagban viszont 2:03-2:04-et mindig. Egész délelőtt gyakoroltam botok elllen, minden segítség ki, H váltóval, majd volt egy gyakorlásunk ott véletlenül minden segítség bennmaradt ekkor futottam az első 2:02-es időmet, amikor észrevettem, hogy be van kapcsolva a segítségek, akkor utána kikapcsolva megfutottam ugyan ez 3-4 körre rá segítség nélkül.

    a volt DFP-mhez képest szerintem sokkal élvezetesebb vele játszani.
    Pedál sokkal jobb szerintem, a kormány hangtalan, kivéve középen ha a tartásomnak ellentétes erő jön a kormányra.
    Ami nagyon tetszik az a H váltó, péntek este még csak úgy ment vele a váltás, hogy abba sebességbe raktam ahova váltani szeretnék, tehát nem tudtam szépen visszaváltogatni fokozatonként, egy kis szokást igényel, hogy elég gyors legyen úgy is, de azóta ezt is megszoktam. Az elején még elég sokszor előfordult a félreváltás legfőképpen 5-ből 4 -be váltáskor, mert elakadt a két fokozat között, még mindig van hogy félreváltok, de már nem olyan sokszor.

    Fék először nem tudtam rendesen adagolni, de szerencsére sikerült beállítanom úgy ahogy nekem tökéletes, most az elején szépen adagolható, viszont a végén idegesebben fog, vagyis az elején többet kell nyomni ,hogy jobban fogjon, de a végénél kevesebb lenyomásra többet nő a fékerő.

    Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett.

Új hozzászólás Aktív témák