Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    válasz fagy53 #17745 üzenetére

    csak engem idegesít, hogy mindenki ezzel jön hogy meg kell venni a játékot? mintha az eredeti játékokkal fenékig tejföl lenne az élet... ugyanúgy tele van bug-okkal. vagy a fejlesztők talán készítenek egy rossz, hibás, gagyi, csúnya verziót torrentre + egy tökéletes csilli-villit eladásra? én sem veszek meg mindent, főleg 10-20 ezrekért nem.. szerintem senki. körülnéznék azért azoknak a gépein és szekrényén a lemezek között akik itt mindig háborognak, meg kinézik a másikat innen mert esetleg nem eredeti játékról mernek kérdezni.. nyilván otthon sorakoznak az eredeti dvd-filmek, amit az eredeti windows-al telepített gépen játszanak le, az összes zenéjük ott figyel az itunes könyvtárban megvásárolva, sorozatot nem is néz soha senki, kivéve ha megvette dvd-n... vagy esetleg a filmeket, zenéket készítők nem érdemelnek pénzt a munkájukért?

    az eszébe se jut senkinek, hogy vásárlás előtt próbálja ki? (jó, mondjuk 100 emberből kb 5 aki tényleg csak kipróbálja majd megveszi (csak mondtam egy számot) de előfordul.) értem én hogy tilos a warez, de láttam már olyat is ph-n hogy azért nem segítettek valakinek mert előtte mondta hogy nem eredeti a játéka.. no comment. szerintem egyik oldalról nem kéne híresztelni ha nem eredeti a játék, másik oldalról meg nem kéne cseszegetni a másikat érte.

    ne értsd félre, nem személy szerint neked szól és nem is neverwinterk-nek, csak általánosságban írtam!

    off vége
    neverwinterk (#17743) üzenetére pedig: most nincs fent a játék de nekem is ugyanilyen gondom volt. aztán sikerült beállítanom. a játékban a kormány beállításainál vagy a billentyűzet kiosztásnál ahol a gázt-féket adod meg, lenni kell valami opciónak hogy megfordítsa a pedált (inverz). mert most mikor fel van engedve a fék, akkor veszi úgy a játék mintha be lenne nyomva, ezért kezd el tolatni egyből. fejből nem emlékszem hol állítottam be, de ha nem találod felteszem és megnézem neked.

    [ Szerkesztve ]

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák