Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    Sziasztok! Mivel otthon nincs netem, és rohanásban vagyok, egy kérdés, remélve, hogy mielőbb meg tudom majd nézni a választ:

    Milyen kormányszettet vegyek? Volt egy Logitech Force 3D joystickom, de bő egy év után alig használva is tönkrement, pedig azzal még lehetett valamennyire autóversenyezni. Most egy Blackhawk-om van, aminek semmi köze az egykori remekműhöz, és autóversenyezni Need for Speed 4 fölött lehetetlen vele. Nem tudom eldönteni, hogy Grid, Dirt 2 ennyire szarok (a csalásokat így is világosan látni), és normálisan vezethetetlenek, vagy a joystick egy halom kaki (űrhajós és régi autós játékokban semmi baja). Volt egy olcsó kormányszettem, az is csak a régi játékokban volt használható. F1C-ben Force 3D-vel elért pályarekordjaimat másodpercekre sem tudtam megközelíteni egyikkel sem.
    Szóval egy tartós, tökéletes vezetési élményt nyújtó, természetesen force-os kormányszettre lenne szükségem, külön tengelyű fék és gázpedállal, hogy egyszerre lehessen adagolni mindkettőt. Az ára már nem érdekel (azért jöhetnek olcsóbb ajánlatok is :B ), de végre szeretném már kiélvezni az igazi autós játékaimat! :O (F1C 5DVD-nyi moddal, GTR-ek, stb.) Előre is köszönöm a javaslatokat! :R

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák