Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    Adós vagyok a kepeimmel.

    Egy 32-es fhd monitorom van amit ha vezetünk a hajtogatos karral a bázis fölé tudunk majdnem kihúzni.
    A szett az alap Ready to Race dd boundle.
    Utóbb Tome0001 féle táppal.
    A váz GalaHu korábbi Atesz rig-je.
    Jelenleg a tartókat nem használom (eger, bill és váltó).

    Az ülés egy VW Touran anyós ülés, kézzel állítható magasság, derektamasszal.

    Gyakorlatilag ahhoz, hogy a 8 eves Fiam ets2-vel tudja tolni annyi kell, hogy a pedalokat a legközelebbi állásba kell húzni plusz egy ülésmagasíto is oda van készítve.

    Érkezőben az LC pedál, vagyalom a Meki perec. Nekem ez lesz a maximum, legalábbis igyekszem ehhez tartani magam.

    Az ülés hatuljarol a megfelelő torx birtokában a talcat fogom leszedni, illetve a biztonsági öv csatot kellene de úgy láttam az flex lenne és nem akarok szét cseszni. (Amúgy érthető hogy nem jön le csak úgy mert egy ütközés esetén egy ember súlyát kell elbírja).

    Aki ilyenre adja a fejét, mini jó tanács:

    Az autós ülés sinjei közti távolság fele az nem az ülésen ülő pozíció "közepe".

    Eléggé anyaztam amikor fejjel lefelé összeraktam (ülés és konzol együtt van szerintem 50 kg) majd a földre leteve bele ülve láttam hogy a rudat fogadó konzol gyakorlatilag az egyik combom alól lóg ki.

    Vissza az egész, és jött a szemmérték.

    A pedalokat döntve használom az ülést kicsit emelve háttámla pedig döntve.

    Imádom mert a Kisfiamtol eltekintve aki miatt a pedált előre hátra kell állítani (műanyag fogós csavar miatt az is max 20 mp) ült már benne pár családtag szomszéd haver és pár mozdulattal bárkinek tökéletesen beállítható.

    Hosszabb, koncentrált versenyzés után is kényelmesen szállok ki belőle.
    Biztos jobban nez ki egy kagyló de valószínűleg ez kényelmesebb, az omega és más profi ulesekhez képest amik meg kényelmesek is és jól is néznek ki ez jelentősen olcsóbb volt. Igaz mire találtam jó ülést az jópár hét keresés volt.

    Ez a fél karos változata a bázis tartonak, így kényelmesebb beszállni, de Gala adott egy teljest is, már beszéltem Atesz -al valószínűleg jön majd egy pedál és egy ülés tartó, aki az ülést adta félre tette nekem a párját és lehet nagyfiam is kap egy ilyet a t248-hoz.

    Külön köszi GalaHu -nak aki elhozta Szegedre, Tome0001-nek a tapert, és mindenkinek itt aki segített amikor agyalni kezdtem rajta, mit honnan hogy kéne.

    Közbe megoldódott a fejtámla magasság állítás is (a gyári pocok le van törve) van két mini fém fül ami kilóg fent azokat kell befelé nyomni egy csavarhúzóval és megy a fejtámla fel -le.

    Gyönyörű rigeket látok a csoportban, van home made szép van bolti drága is szép, de másod kézből is össze lehet rakni kis szerencsével és pár kedves ismerőssel egy használati szempontból tökéletes cuccot.

    Íme:

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák