Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • P41N

    senior tag

    válasz arty #8807 üzenetére

    Hogy ne keljen softmoddal b*szakodni. ;] Illetve menő amikor bekapcsoláskor egyből a Matrix logo fogad. :DDD Őszintén szólva nem sok értelme van, mert már majdnem mindent meg lehet oldani softmoddal, viszont nekem kíváncsiságból és ilyen "gyakorlás" szempontjából jó dolog volt egy hard modolás.

    Amúgy neked akartam valamit mutatni. Vettem a Network Adapterhez ugye az átalakítókat, és annál érdemes maradni amit elsőnek is írtam, ugyanis a szimpla IDE to SATA illeszkedik, viszont nagyon le lóg a pcb és nem tudod a helyére berakni az adaptert (illetve az SSD / HDD sem fér el). Meg lehet úgy oldani, hogy leforrasztja az ember mindkét csatlakozót, és rak rá kábellel egy "toldatot", de én még nem vettem rá magamat hogy ezt meglépjem.




    WinHIIP-vel meg van formázva ugyan úgy (azzal raktam rá játékokat is) és működik bármiféle gond nélkül, HDLoader illetve OPL is látja. Ez a kettő így kb 3.123Ft-ba került, ennél olcsóbban nem jön ki az ember.




    Ez 1.730Ft-ba került, viszont ez így nem használható ugye mint ahogy írtam is, meg látszik is. Ennél mókolás szükséges. :D

Új hozzászólás Aktív témák