Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz scorpio74 #12733 üzenetére

    Mégegyszer és utoljára leírom mit történt eddig, mert egyre nagyobb hülyeségeket írtok.
    Szerinted.

    De le akartam törölni minden adatomat, fogtam kikapcsoltam, majd be, úgy hogy lenyomva tartottam a hang fel+ bekapcs gombot, a recovery helyett bejött a fekvő android figura felkiáltójellel a hasán amin egy ajtó van kinyitva.
    Ismerjük, a halott robot, gyári recoveryt akartal inditani - páran már beleszaladtunk.

    USB-re vagy töltőre kötve 2-3 percenként bekapcsolt bejött a fekvő android figura felkiáltójellel a hasán amin egy ajtó van kinyitva majd 2-3 perc múlva kikapcsol és elkezd villog 3 led.
    Sosem volt még ennyi ideig ebben az állapotban nekem, gondolom rájött hogy az nem fog menni es rebootolni akart DE ha mar egyszer beleleptel oda akkor mondjuk OTU-val lehet visszahozni vagy recoverybol.

    Ez volt eddig, tegnap gondoltam egyet, mondom ha az aksi tényleg lemerült, akkor vagy közvetlenül usb-re kötöm, az aksi helyére vagy egy másik aksit kötök rá külsőleg 2 dróttal. "Szerény" informatikai tudásom alapján az usb 5V egy aksi meg csak 3,7V, így maradt a külső aksis megoldás.
    Mennyire volt feltöltve az akció elött és milyen rendszer volt rajta? Bár halott robot alapjan nem volt flashelve rá recovery.

    Addig próbálkoztam a fastboot-os progival amíg egyszer csak felismerte a telcsit com4-es porton, azóta 10 másodpercenként újra indul
    Mert nem sikerül lebootolni, nem tud túllépni a bootszekvencia - elakad. Com4-es portra egészen biztosan nem ismerte fel.

    a 3 ledes villogás váltakozik a "dolgozó" robottal, már nincs fekvő robot. Nem lehet rá telepíteni semmit, mert a pc usb beviteli eszköznek ismeri fel, nincs recovery.
    Akku merül, telo probal bootolni.

    -Telefon kikapcsolása
    -Hátlap leszedése
    -Akkumulátor kiszedése a telefonból
    - USB Kábel gépbe és telefonba bedugása.
    - Hangerő fel gomb nyomva tartása
    -Benyomott gomb és bedugott usb kábel mellett akku behelyezése a készülékbe.

    Ezt már 2X végig csináltam, semmit nem változik! hang le gombbnál teljesen lefagy!!!
    Mivel igy nem fog mukodni, USB-ről a legjobb tudomasom szerint NEM indul el a teló akku nélkül. Idézek az első hsz-ből:
    "A telefonon a hangerő le+bekapcsot gombot tartsd lenyomva, ha rezzen(?) akkor engedd el a bekapcs gombot (hangerő le gombot még nyomd kb. 4-5 másodpercig ) és dugd rá a gépre.
    Ha a pc nem ismeri fel a telefont, akkor az alcatel hivatalos OTU programját töltsd le innen és telepítsd fel.Ez felrakja a telefon drivereit is."
    Na ez utan fastbootba lesz a telo es lehet inditani a recoveryt.

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák