Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz st3v3np3t3r #38089 üzenetére

    Az előbb írtam, nem bankkártyára küldenek pénzt. Ha bank szolt az illetőnek akkor nem ment vissza pénz mert az illető felvette.
    Félreérted, a banknak kell elszámolni, vannak nekik előírva szabályok, 8 évig tudják hogy kié a megszűnt bankszámla, a kártyák a lejárat vagy deaktiválás után 30 napig nem tűnnek el a banki rendszerből.
    Ha visszautalják a refundként kapott pénzt arról lenni kell egy könyvelési bejegyzésnek, mert a pénzek nem csak úgy repkednek a banki Neten. Ha visszautalják, akkor ugyan miért nem adnak róla igazolást?
    Rendben, mondjuk megjön 24-én a pénz, ha azonnal visszautalja, tud igazolást adni 27-én hogy az AliExpress felé jelezd, hogy nem kaptad meg, mert visszament hozzájuk. Ez alapján tudod rendezni a dolgot tovább az AlIexpressen.
    Ne hidd el nekem, ne hidd el a banknak, hanem kérj igazolást tőlük.
    Arról nem is beszélve ha egy banki ügyintéző nincs azzal tisztában hogy az azonnali utalás csak belföldi számlák közt működik és nem befolyásol semmit egy külföldi banktól érkező pénz fogadásában, könyvelésében azzal saját tudását minősíti.

    Én azt tudom amit írtam, nekem az Erste és CIB esetén volt olyan hogy megszűnt a bankszámlám és ennek ellenére a refund összeget megkaptam, 2 közeli ismerősnek meg az OTP-nél, itt más egy másik bankról írta ugyanezt. Az OTP és az utóbbi esetén a banki ügyintéző az azonnali visszaküldést hadoválta aztán még sem küldték vissza azonnal, én leírtam a tapasztalatokat, leírtam a javaslatomat, ennél többet már nem tudok. Ennyi volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák