Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petymek

    senior tag

    válasz haruspex #46443 üzenetére

    Talán nem visz előrébb, de ne add fel még. Most én is végigjártam néhány postát, a telefonálgatás mellett. Szerencsére az egyik postán segítőkészek voltak. Bízom benne lesz is eredménye annak amit tanácsoltak, és legalább valamennyi kártérítést kapok majd.
    Írj emailt ide: ugyfelszolgalat@posta.hu
    Írd le mi történt. A nyomkövetős listát mensd le.
    Ügyfélszolgálatot felhívni teljesen felesleges, Mariska néni rögtön a beszélgetés elején elmondta, fogalma nincs mi van, nem is az illetékes részlegen van, és sem kapcsolni nem tudja őket, sem telefonszámot adni hozzájuk.

    A saját friss dispute tapasztalataim, Ali belesz@rik, vásárlói védelem sehol. Kizárólag mint egy üzenet közvetítő működik csak. A teljesen egyértelműen bizonyítottak ellenére röhejes visszatérítést ígértek, de már a vita befejezése előtt, eltűnt az ajánlat.
    Az ügyintézők még tegnap is biztosítottak ,hogy segítenek. Szó szerint abban is, hogy vissza kapjam a pénzem maradéktalanul. Ma már egy másik lkezelően viselkedett, hiába idéztem mit mondtak a kollegák, és kértem ellenőrízze maga is mert meg vannak a beszélgetések azonosÍtói.

    Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.

Új hozzászólás Aktív témák