Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz ACE- #66299 üzenetére

    Ez van meghatározva, az összes futár cég és a posta is így csinálja évek óta és ezt van elfogadva kézbesítési igazolásnak. Hosszú ideig puffogtam azon hogy a postás beírja hogy kézbesítve és ezzel a meghatározott igazolás rendben van, szerintem itt is írtam erről, ha a jogalkotó ezt lehetővé tette nekik akkor mi a fenét csináljak? De ez nem új dolog.
    Amit írsz az persze jó lenne, de nem így valósul meg. Van igazolás arról hogy neked, a címedre kézbesítve, innentől az ellentetjét neked kell bizonyítani. Ez van. Nem én találtam ki, nem rajtam múlik és nem tudom megváltoztani. Sokan nem tudjuk megváltoztatni, csak beletörődni.

    Én gondot fordítok arra hogy azok a személyek akik nekem szállítanak (a legtöbbje folyamatosan ugyanazon személy az adott szállítónál) motiválva legyenek a nekem történő kézbesítés ügyében és mindig, mindent el tudunk intézni és ott tartunk hogy meg is bízhatok bennük. Így nem sok problémám van. A fluktuáció ritkán be szokott zavarni, de akkor rögtön "rendezem" az új személlyel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák